Dilluns, Març 20, 2017 - 10:30
Nules treballa a agilitzar tràmits amb altres institucions per a ampliar les zones industrials
Responsables de Kerabén Grupo es reuneixen amb l'alcalde i el regidor d'Urbanisme

L’Ajuntament de Nules està treballant a agilitzar diferents tràmits amb altres institucions públiques perquè, tan prompte com siga possible, es puguen ampliar les zones industrials ja que hi ha diferents empreses interessades a augmentar les seues instal·lacions.

De fet, el director general de Kerabén Grupo, José Luis Lanuza, i membres de l’equip directiu i tècnic s’han reunit amb l’alcalde de Nules, David García, i el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes, per a fer un seguiment conjunt de la tramitació del PAI de l’Àmbit sud-est del sòl urbà industrial de Nules.

“L’Ajuntament està fent totes les gestions necessàries per a agilitzar al màxim l’emissió dels informes sectorials i de subministradors pendents per a dur a terme aquesta ampliació que beneficiarà la població de Nules amb l’augment de treballadors per part de les empreses. Per la qual cosa, per a nosaltres és un tema de gran importància”, comenta el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes.

Per a l’Ajuntament de Nules aquesta qüestió és vital per al desenvolupament de la localitat, “aquesta ampliació ens permetrà a més atraure més indústries per a la creació de nous llocs de treball per a Nules i la resta de poblacions de la comarca de la Plana Baixa”, matisa l’alcalde, David García. 

D D D D D D D
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal