#009F95
1
0
28

hemeroteca

La Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme, ha atorgat a l'Ajuntament de Nules una subvenció per a ajudar a la contractació d'un informador turístic durant la temporada estival 2017 per a prestar servei a la Tourist Info Nules durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Les funcions principals seran l'atenció al…

L’Ajuntament de Nules ha tret a licitació per un període de quatre anys, prorrogables dos anys més, els espais de domini públic destinats a ubicar les casetes del “mesón de la tapa” que té lloc a les festes patronals de Sant Bartomeu al mes d’agost i de la Mare de Déu de la Soledat al mes d’octubre. Aquestes casetes es podran muntar els dies festius a la plaça de Fra Asensi Nebot.

La…

Nules compleix el 60% del programa de govern local i prop d’un altre 20% es troba iniciat, així ho han manifestat els diferents portaveus dels grups municipals que formen l’equip de govern de l’Ajuntament de Nules en fer balanç dels dos anys de legislatura.

Els portaveus del grups municipals CCD, David García; PSPV-PSOE, Adrián Sorribes; Més…

La població de Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alcázar amb la signatura de la recepció d’obres que ha tingut lloc al col·legi després de la revisió feta pels diferents tècnics de les administracions implicades i de l’empresa adjudicatària.

“Aquestes obres estan finalitzades des del mes de gener quan els alumnes i les…

L’Ajuntament de Nules ha aprovat les bases per a la convocatòria del I Concurs de Fotografia Marjal de Nules que comprén dues categories, una de general en la qual pot participar qualsevol persona i una altra de juvenil per a joves amb edats compreses entre els 8 i els 14 anys.

El tema de les dues categories és “La marjal del terme municipal de…

L’Ajuntament de Nules ha albergat la primera reunió de la Mesa Psicosocial de Violència de Gènere de Nules per a coordinar les actuacions a dur a terme davant de situacions d’aquestes característiques.

Així doncs, entre les accions principals que s’han realitzat destaca el procés d’integració de la Policia Local en el sistema VioGen i la…

La població de Nules és pionera a dur a terme actuacions de revisió de l’aigua potable dels edificis públics, amb la qual cosa es pretén conéixer les condicions i veure que l’aigua que arriba al consumidor compleix els requisits sanitaris escaients.

Aquesta iniciativa de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Nules consisteix a agafar unes…

L’Ajuntament de Nules incrementa les mesures per a previndre les plagues de mosquits penjant caixes niu per a falcies a la zona de l’Estany i la Gola, a la finca del Pou i a Mascarell, principalment. Es tracta d’una actuació complementària a la que realitza l’empresa contractada per a fer els tractaments de prevenció.

El regidor de Medi Ambient,…

L’Associació Local de Llauradors ha signat amb la Caixa Rural Sant Josep de Nules un conveni per a la gestió de la contractació de l’assegurança agrària amb el qual es pretén que els associats milloren l’assegurança de la taronja de la pròxima campanya.  

El regidor d’Agricultura i membre de la junta de l’Associació Local de Llauradors…

L’Ajuntament de Nules i la Cambra Oficial de Comerç de Castelló han signat un conveni de col·laboració per a instal·lar una Antena Local que servirà per a prestar serveis d’interés empresarials, tant presencials com en línia, en matèria de comerç exterior, comerç interior, indústria, medi ambient, formació, ocupació, creació d’empreses, innovació comercial i turística, entre…