#F29400
2
0
163

Platges, estat de la Mar

Platges, estat de la Mar

 Les platges de Nules, situades a uns 4 km. de la població, reben cada any a l'estiu nombrosos visitants que gaudeixen d'un dels llocs més tranquils de les nostres costes.

Durant tota la temporada estival, la zona marítima concentra nombroses activitats culturals, musicals, esportives i d'oci, així com un ampli calendari de rutes turístiques organitzades. Una agenda plena d'actes per a tots els públics.Les platges de Nules, situades a uns 4 km. de la població, reben cada any a l'estiu nombrosos visitants que gaudeixen d'un dels llocs més tranquils de les nostres costes.

El nostre sorprenent paisatge s'obre al blau i càlid mar Mediterrani amb platges d'aigües netes i transparents que són molt apreciades per tots els que s'acosten fins a elles per gaudir-les amb un agradable bany o practicant esports aquàtics.

Les platges de Nules són, sense cap dubte, alguns dels paratges més relaxants de tota la Costa dels Tarongers. Per aquest motiu, en reconeixement a la qualitat dels seus serveis i a la seva gestió ambiental, les nostres platges reben cada any les certificacions ISO-9001 i ISO-14001, així com la bandera QUALITUR.